Pessimistlik Vettel: see pole koomiks, kus asjad kiirelt korda saavad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Neljakordne vormel-1 sarja maailmameister Sebastian Vettel lausus, et Red Bulli võistkonda vaevavatele probleemidele ei ole kiiret lahendust loota.

«Ainult koomiksites toimuvad sellised protsessid kiiresti, otsekohe,» sõnas Vettel enne Melbourne’is peetavale hooaja avaetapile sõitmist Daily Expressile. Red Bull läbis talvistel testidel põhikonkurentidega võrreldes kordades vähem ringe, maadeldes pidevalt auto tehniliste probleemidega.

Hetkel näib, et võidu peale sõidavad Austraalias vaid Mercedese mootoritega autod. Mercedese tiimi sõitja Lewis Hamiltoni sõnul tuleks Red Bulli eduloo katkemine vormel-1 sarjale ainult kasuks. «Kui üks võistkond sarja neli aastat valitseb ja kõiki nii hullusti kolgib, pole see hea. Olen igal pool kokku põrganud inimestega, kes ütlevad, et vaatasid varem vormel-1 sarja, aga enam mitte. Tänavu tasub vaadata, sest kõik on uus – sellest tuleb fännide jaoks kõigi aegade põnevaim aasta!»

Isegi Red Bulli võistkonna juht Christian Horner tunnistas, et inimestele meeldib, kui Red Bullil hästi ei lähe. «Meid kantakse maha, see on loomulik. Kui oled nii kaua tipus olnud, tahavad vaatajad muutusi. Soovitan kõigil aga meeles pidada, et oleme ennegi kaotatud maa kiirelt tasa teinud. Minu mälu järgi on meil alati tugevad hooaja lõpud,» manitses Horner kriitikuid. «Sõidetakse 19 etappi ja meil on võimalus olukorda muuta. Isegi neil võistkondadel, kes läbisid talvel palju ringe, oli probleeme. Vastupidavus on võtmeküsimus,» rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles