Pooled valavad pronksi, pooled tahavad lintšida

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimees.ee kommentaarium.
Postimees.ee kommentaarium. Foto: www.postimees.ee

Tänapäev on eksperte täis, sest igaüks saab kommentaariruumis oma arvamust avaldada ning sportlase pihta kiitust või soppa pilduda.

«Kehva võistluse järel ei vaadanud ma mõnikord protokolligi, saati siis kommentaare,» tunnistas endine laskesuusataja Eveli Saue. «Mis neist lugeda, ma ju tean, mida sealt voolama hakkab. Pooled valasid mind pronksi, pooled tahtsid ära lintšida. Võib huumoriga öelda, et kui tahad end haletseda, siis võta kommentaarid ette.»

Saue sõnul on sportlane kui meelelahutaja üldsuse suurema tähelepanu all ja kaugelt vaadates on sporti maru lihtne teha. «Samas ma ei arva, et sportlasi rohkem tümitatakse. Kommentaatoritelt saavad kõik, kes ette jäävad, olenemata sellest, kes on või mida ja kuidas teevad.»

Olümpiapronks, suusaliidu peasekretär Jaak Mae kommentaare liiga tõsiselt ei võta: «Sportlasena lugesin enda ja teiste pihta käivaid arvamusi harva, praegu küll rohkem. Neid, kes lahmivad, ma ei kuula, küll aga oma nime all kirjutajate tõsiseid väljaütlemisi – olgu nad siis kriitilised või mitte –, kus on sisu ja analüüsi ja kus pakutakse muredele lahendusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles