Inglismaa liiga tipud korraldasid võimsa väravatesaju

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yaya Toure
Yaya Toure Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga algas täna juba varakult, kui avamängus materdas Chelsea koduväljakul 6:0 Arsenali meeskonda. Sellest väravatesajaust said aga indu ka teised liiga tippklubid.

Liverpool jäi Cardiffi vastu küll 0:1 ja 1:2 kaotusseisu, kuid lõpuks saadi kirja kindel 6:3 võit. Kolm väravat lõi Luis Suarez, kaks lisas Martin Skrtel ja üha tabamuse lõi Daniel Sturridge.

Manchester City kostitas samal ajal külla sõitnud Fulhamit viie vastuseta jäänud väravaga. Kübaratriki sai kirja kaks penaltit sisse löönud Yaya Toure, ühe tabamuse lisasid Fernandinho ja Martin Demichelis.

Viiendal kohal jätkab endiselt stabiilset ja head hooaega tegev Everton, kes täna võitis 3:2 Swanseat. Hull City oli 2:0 üle West Bromwichist, Newcastle võitis kodus 1:0 Crystal Palace’it ja Norwich oli 2:0 parem Sunderlandist.

Täna õhtul kohtuvad veel West Ham ja Manchester United.

Liigatabel:

1.      Chelsea 69 punkti /31 mängu

2.      Liverpool 65/30

3.      ManCity 63/28

4.      Arsenal 62/30

5.      Everton 54/29

6.      Tottenham 53/30

7.      ManU 48/29

8.      Newcastle 46/30

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles