Guardiola: kardan, et ManU teeb hooaja kaks parimat mängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Kuigi Müncheni Bayern kindlustas Saksamaal tänavu rekordiliselt vara Bundesliga tiitli, Manchester United vaevleb aga seevastu Inglismaal alles seitsmendal tabelireal, manitses Bayerni peatreener Pep Guardiola enne tänaõhtust omavahelist kohtumist jalgpalli Meistrite liigas oma hoolealuseid Unitedisse ettevaatlikult suhtuma.

«Manchester United kuulub maailma tippmeeskondade hulka. Pole tähtis, mis seisus nad praegu on. Unitedil on head mängijad ja nad võivad neis kahes mängus teha hooaja parima esituse. Nad on võimelised meid alistama,» lausus Guardiola enne õhtust veerandfinaali avakohtumist meedia ette astudes.

Sama leidis Bayerni väravavaht Manuel Neuer, viidates Unitedi mängule eelmises ringis, kus 0:2 kaotatud avakohtumise järel alistas Inglismaa valitsev meister kodus 3:0 Pireuse Olympiakose ja pääses edasi. Tõsi, tolle mängu kangelane Robin van Persie jääb põlvevigastuse tõttu kohtumistest Bayerniga eemale. «Ainuüksi Manchester Unitedi nimi väärib suurt lugupidamist. Nad võitlesid Olympiakose vastu vägevalt. Teame väga hästi, kui oskuslikult United suudab olulisteks mängudeks keskenduda,» lausus Neuer.

Manchester Unitedi ja Müncheni Bayerni vaheline veerandfinaali avamäng Old Traffordil algab täna õhtul Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles