Noor vutistaar ei tohi Inglismaal mängida, sest on valest rahvusest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

14-aastane andekas Inglise jalgpallineiu Carmen Olmos soovis astuda FC Wortley ridadesse, aga ei saa seda teha, sest on Hispaania päritolu.

Yorkshire'is asuva Wortley võistkonna ridadesse pürginud Olmos on hispaanlane ega saa seetõttu klubi eest mängida, sest ametnikel pole võimalik talle anda rahvusvahelist luba, vahendas Eurosport.

Leedsis asuva Fulnecki kooli spordijuhataja Dave Needham selgitas olukorda. «Ta on fantastiline jalgpallur ja käis mitmetel Wortley FC tüdrukutetiimi katsetel ning nautis seda nii palju, et palus luba nendega ühineda,» rääkis Needham.

«Klubi kirjutas Inglismaa jalgpalliliidule, et seisu järgi uurida, sest Carmen ei olnud varasemalt registreeritud ei Hispaania ega Inglismaa klubide koosseisu. Kahjuks vastati, et ta tohib mängida ainult oma koolivõistkonna eest. Carmen on õnnetu, tema perekond on õnnetu, meie oleme õnnetud ja Wortley klubi on maruvihane,» lisas Needham.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles