Levadia ja Flora leppisid mõlemad ühe punktiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas mängisid kaks tiitlipretendenti Flora ja Levadia 1:1 viiki. Flora läks juba 5. minutil Rauno Alliku tabamusest juhtima, kuid 19. minutil Levadia viigistas, kui täpne oli Igor Subbotin.

TALLINNA FC LEVADIA - TALLINNA FC FLORA  1:1 (1:1) Lõpptulemus

Väravad: 19. Igor Subbotin - 5. Rauno Alliku

Hoiatused: 52. Dragomir Vukobratovic, 69. Aleksandr Kulinitš - 31. Markus Jürgenson, 40. Nikita Baranov, 60. Taavi Rähn

FC Levadia: 1-Smiško, 17-Podholjuzin, 21-Jahhimovitš, 3-Artjunin, 22-Pikk (60. 19-Kulinitš), 33-Vukobratovic, 6-Antonov, 10-Subbotin, 5-Elhussieny, 11-Teever (67. 25-Ivanov), 9-Rättel.

Varus: 12-Tamme, 19-Kulinitš, 27-Raudsepp, 23-Kaljumäe, 20-Marin, 25-Ivanov, 18-Buinickij.

FC Flora: 73-Toom, 16-Jürgenson, 6-Mets, 29-Rähn, 22-Baranov (46. 4-Aloe), 38-Luigend, 25-Frolov, 7-Beglarišvili, 9-Alliku, 99-Prosa, 8-Logua (58. 12-Post).

Varus: 33-Prins, 12-Post, 5-Õunap, 10-Lepistu, 11-Sappinen, 4-Aloe, 20-Gussev.

Mänguolud: +9, päikesepaisteline, tuuline ilm; kunstmuru väga heas seisukorras.

Pealtvaatajaid:

Peakohtunik: Roomer Tarajev

Abikohtunikud: Sten Klaasen, Maikel Mikson

Neljas kohtunik: Hannes Reinvald

Täiendavad abikohtunikud: Eiko Saar, Juri Frischer

Kui Levadia ja Flora vaheline kohtumine on alati põhimõtteline, siis meistri liiga kuuendas voorus on mängus ka tähtsad kolm punkti. Eelmises voorus kaotusevalu tundma pidanud Flora on kümne punktiga kolmas ning Levadia nende järel kohe neljas, olles teeninud viie mänguga kaheksa punkti.

Flora jäi Infoneti vastu 0:2 taha, kuid teise poolaja alguses suudeti kaks väravat lüüa. 84. minutil tegi valesöödu Karol Mets ning Infoneti noor ründaja Eduard Golovljov ei jätnud tekkinud võimalust kasutama. 2:3 kaotusega kohtumine ka Flora jaoks lõppes.

Hooaega kaotusega alustanud Levadia pole rohkem punktideta platsilt lahkunud ning viimati mängiti 0:0 viiki Nõmme Kaljuga.

Floral on, mida tõestada. Tiitlinõudleja ei taha kindlasti kaotada teist kohtumist järjest ning lisaks on vaja võtta revanš eelmise hooaja nelja kaotuse eest Levadiale.

Kuigi eelmisel liigahooajal Flora võrku kolm palli löönud Rimo Hunti enam Levadias ei ole, suutsid linnarivaali võrku sahistada ka Ingemar Teever, Artur Rättel, Aleksei Jahhimovitš, Igor Subbotin ja Ilja Antonov

Levadia abitreener Indrek Zelinski: Ees ootab väga tähtis mäng meie suure rivaaliga. Anname endast maksimumi, et kolm punkti tabelisse juurde teenida. Meeskond on mänguks valmis ja mängijate motivatsioon väga kõrge. Loodame ilusale ilmale ning arvukale publikuhulgale. Ootame võitluslikku kohtumist ning palju väravaid meie poolt.

Poolkaitsja Ilja Antonov: Tuleb kõva lahing! Ootame väga võitluslikku mängu, kuna mõlemad meeskonnad võitlevad meistritiitli nimel. Meil avaneb hea võimalus võidu korral Flora tabelis kinni püüda ning ühtlasi võtta revanš Superkarikas allajäämise eest. Anname selle eesmärgi nimel endast parima.

Flora peatreener Norbert Hurt: Me oleme teinud korraliku analüüsi enda mängudest, vaadanud üle kohad, mis vajavad täiustamist. Oleme parandanud taktikaliselt oma mängu peamiselt palliga ja lisaks rõhutame üle kaitseasjad. Lisaks oleme vaadanud ka Levadia mängud ära ja teame, kuidas nad mängivad seda kiiremat palli meie väljakupoolele. Infoneti mängus ei olnud suurt krahhi, kuid vead tulid sisse detailides. Täna jätkame samade asjadega ja töö käib selles suunas, et mängu muuta tugevamaks.

Kaitsja Taavi Rähn: Viimasena meenub omavahelistest kohtumistest Superkarikas, kus oli väga võitlustlik mäng. Ma arvan, et meil ei ole midagi kerget oodata. Nüüd on mängud punktide peale ja asjad on palju tõsisemad. Nüüd on Levadia kodumäng ja eks nemad peaks selles mängus vähe aktiivsemad olema. Levadial on agressiivne mängumaneer, aga ma usun, et me oleme selleks lahinguks valmis ja neile ei tule midagi kerget.

Kohtunikud:
Mängu teenindab Roomer Tarajev ning äärekohtunikena tegutsevad Sten Klaasen ja Maikel Mikson. Mängu neljas kohtunik on Hannes Reinvald, väravate taga on Eiko Saar ja Juri Frischer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles