Pareiko koduklubi jätkab relegatsioonitsoonis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko Eesti koondise treeningul.
Sergei Pareiko Eesti koondise treeningul. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise väravavahi Sergei Pareiko koduklubi Nižni Novgorodi Volga kaotas tänases ainsas Venemaa meistriliiga mängus 0:3 Moskva Lokomotivile.

Sinisärkide esikipper sai postide vahele naasta üle vaat et kuu ajast pausi, kui viimati esindas Pareiko Volgat kümnenda märtsi 1:5 kaotuses Permi Amkari vastu. Kas süüdi oli pikk puhkus või Lokomotivi oskuslikud ründajad, tuli 37-aastasel Tallinnas sündinud mehel puurist kolm palli välja võtta, vahendas Soccernet.ee.

3:0 võiduga Pareiko leivaisa üle tõusis Lokomotiv ka Venemaa meistrivõistluste liidriks, ühe silmaga edestatakse hiljuti endise Chelsea ja Tottenhami lootsi Andre Villas-Boasi palganud Peterburi Zeniiti.

Volga jätkab virelemist tabeli eelviimasel 15. kohal, millel hooaja lõpetamine tähendaks otsest allakukkumist Venemaa esiliigasse. Üleminekumängudele viiv 14. tabelirida on Pareiko endise koduklubi Tomski Tomi käes, kellest Novgorod jääb maha kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles