Kaaslased tegid noore Bayerni mängija kulul kurikavalat nalja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitchell Weiser.
Mitchell Weiser. Foto: SCANPIX

Saksamaa ajaleht Sport Bild avaldas, et Müncheni Bayerni noor mängumees Mitchell Weiser langes aprilli esimesel päeval meeskonnakaaslaste aprillinalja ohvriks.

Nimelt oli Bayerni meeskond juba sõitnud Manchesteri, et kohtuda Meistrite liiga veerandfinaali avamägus Manchester Unitediga. Mängupäeva hommikul sai Weiser aga telefonisõnumi, kus talle teatati, et vigastuste tõttu vajab peatreener Pep Guardiola ka tema teeneid ning kihutagu noormees nüüd kibekiiresti esimesele Manchesteri poole viivale lennukile. Weiser pakkiski õhinal kohvri ja tormas Müncheni lennujaama, kuid avastas, et Lufthansa letis tema nimele vormistatud piletit siiski pole. Alles siis taipas Weiser pilgu kalendrisse heita...

Sport Bild ei avalikustanud, kes meeskonnakaaslastest noorele poolkaitsjale nii valusat nalja tegi. Küll aga sai Weiser haavadele pisut palsamit juba samal nädalavahetusel, kui Guardiola nimetas ta Bundesliga kohtumises Augsburgi vastu koosseisu. Tõsi, just Weiseri eksimus tõi Augsburgile mängu ainsa värava ja võidu. Meistrite liigas oli noormees kaks korda varemgi Bayerni koosseisu pääsenud, kuuludes nii Plzeni Viktoria kui ka Moskva CSKA vastu vahetusmeeste hulka. Plzeni vastu sai ta seejuures ka neljaks minutiks väljakule.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles