Zahovaiko: Portugali koondise võimetesse usutakse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: Toomas Huik

Vjatšeslav Zahovaiko
Eesti ja Uniau Leiria (Portugal) jalgpallur:

•    Slovakkia – Uus-Meremaa
Ma arvan, et sellest tuleb väga tasavägine mäng. Kui neid võrrelda, siis asetaksin nad ühe pulga peale. Kumbki ei tohiks teisest väga palju parem olla.


•    Brasiilia – Põhja-Korea
Sõnadetagi on selge, et Brasiilia on kahtluseta selle paari favoriit. Küll aga usun, et Põhja-Korea on võimeline sellel turniiril üllatama. Lõuna-Korea ilus mäng jättis suu ammuli vaatama ning eks nende naabrid on samasugused, ja kuna nad on ka vaenujalal, siis ei taha kindlasti millegagi alla jääda. See, et Põhja-Korea ja Brasiilia on pool aastat ühises treeninglaagris viibinud, tuleb neile kindlasti kasuks ning nad mõistavad üksteist ilmselt ilma sõnadeta.


•    Portugal – Elevandiluurannik
Portugali võimetesse usutakse ja neilt oodatakse palju. Kui nende nimekirja vaadata, siis see on ju suurepärane. Valiktsükkel Portugalil küll nii sujuvalt ei läinud, kuid usun, et nad suudavad ennast kokku võtta ja sel turniiril veel kaugele jõuda. Kuna nad ei kuulu esimesse favoriitideringi, on neil pingevabam mängida. Usun, et Portugal suudab midagi ilusat korda saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles