Shanghais teise koha saanud Rosberg oli Mercedese meeskonnas pettunud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Täna Shanghais sõidetud vormel-1 hooaja neljandal etapil võidutsesid taas Mercedesed, kuid teise koha saanud Nico Rosberg andis mõista, et meeskond oli rohkem keskendunud Lewis Hamiltonile.

Rosberg suutis tänasel etapil tõusta teisele kohale ja noppis punkte meeskonnakaaslase Hamiltoni selja taga. Kuigi sakslane ei jäänud tänase sõidu ja lõppeva nädalavahetusega üleliia rahule, leidis ta siiski ka mõned head küljed tänasel etapil.

«Olen endiselt sarja üldarvestuses esikohal ja see on hea, kui arvestada, et terve nädalavahetus möödus minu jaoks väga halvasti,» rääkis Rosberg.

«Mul ei olnud meeskonnaga mingit sidet, seega polnud neil aimugi, mida ma rajal teen. Olen rahul teise kohaga ja ootan lihtsalt piksilmi Hispaania sõitu ning seda, et kõik taas töötaks normaalselt,» vihjas Rosberg, justkui oleks tiim täna eelistanud Hamiltoni ja jätnud tema rajale omapäi.

Üldarvestuses on Rosbergil liidrina 79, Hamiltonil teisena 75 punkti. Kolmas on ka täna kolmandana finišeerunud Ferrari sõitja Fernando Alonso, kellel on koos 41 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles