Real: Ronaldo ja Bale saavad homme Bayerni vastu mängida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Gareth Bale tänasel treeningul.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Gareth Bale tänasel treeningul. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas võõrustab Madridi Real homme tiitlikaitsjat Müncheni Bayernit. Kohtumise eel on kuulda positiivseid uudiseid Reali leerist, kus võistkonna peatreener Carlo Ancelotti avaldas, et homme peaks väljakule jooksma ka Cristiano Ronaldo.

Ronaldo on viimasel ajal olnud vigastustega hädas ja nii ei saanud ta võistkonda aidata isegi Hispaania karikafinaalis FC Barcelona vastu, kirjutab Eurosport.

«Ta on saanud teha korralikult trenni. Teeme talle veel ühe testi, kuid on selge, et ta tuleb väljakule vaid juhul, kui kõik on korras,» sõnas Ancelotti. «Oleme kindlad, et ta mängib, kuid lõpliku otsuse teeme homme.»

Veel lisas Ancelotti, et mänguvalmis on ka viimati külmetuse käes vaevelnud Gareth Bale. «Tal oli eile mõningaid probleeme, kuid ta on valmis mängima. Barcelonaga peetud karikafinaal andis talle kõvasti enesekindlust,» lisas Ancelotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles