Bergi kannatus on otsas, kas Ojamaa langeb pingile?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: Facebook / Varssavi Legia

Poola jalgpalliliigas seisavad ees otsustavad mängud, kus kaheksa meeskonda asuvad omavahel selgitama, milline klubi on riigi parim. Otsustava faasi eel spekuleerib kohalik meedia, et Varssavi Legias mängiv Henrik Ojamaa võib koha algkoosseisus kaotada.

Erinevate allikate andmetel hakkab peatreener Henning Bergi kannatus seoses eestlasega lõppema, kuna viimane ei ole platsil näidanud piisavat produktiivsust. Teisipäevasel treeningul tõstis Berg pärast 15 minutit Ojamaa ümber nõrgemasse meeskonda, vahendab Warszawa Sport.

Endine Legia peatreener Stefan Bialas tunnistas, et Berg on siiani selgelt vasakul äärel eelistanud Ojamaad, kuid ennustas sellele peagi lõppu. Tema arvates peaks eestlase asemel koha sisse võtma 23-aastane Poola koondislane Jakub Kosecki. «Kosecskil on suurem potentsiaal kui eestlasel. Ta on mängija, kes võib kohtumise saatuse otsustada,» sõnas ta. Seni on poolakas pääsenud väljakule 12 liigamängus (neist 6 algkoosesust), Ojamaa on aga kaasa teinud 28 kohtumises (neist 20 algkoosseisust).

Poola meedia kriitika ei tule Ojamaale kindlasti üllatusena, sest ka hooaja esimesel poolel heideti eestlasele ette liigset isekust. Siiski usaldas endine peatreener Jan Urban Ojamaale palju mänguaega ja sama joont on jätkanud ka Berg.

Hooaja finaalfaasi esimese mängu peab Legia laupäeval, kui kodus minnakse vastamisi Bydgoszcz Zawiszaga. Pärast meeskondade punktide kahega jagamist on Legia liiga liider 32 punktiga, teisel kohal oleval Poznani Lechil on kirjas 27 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles