Schumacher: intsident Kubicaga rikkus Kanada etapi

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

F1 sarja Mercedes GP piloot Michael Schumacher süüdistab Kanada etapi kehvas tulemuses Renault juhi Robert Kubica auto riivamist kolmandal ringil.

Seitsmekordne maailmameister sai nädalavahetusel peetud etapil Montrealis hea stardi. Tema sõit sujus hästi kuni kolmanda ringini, mil sakslase Schumacheri ja poolaka Kubica autod teineteist kurvis riivasid.

Schumacher usub, et see kokkupõrge sundis teda rajal tagasi tõmbuma ning ajas segi ka sõidu strateegia. Mercedese piloot pidi pehmete rehvidega sõitma oodatust palju kauem ning see tegi teda haavatavaks. Lõpu eel möödusid temast nii Sebastian Buem kui ka Force India piloodid, jättes Schumacheri kokkuvõttes 11. kohale.

«Püüdsin end lõpus kaitsta nii palju, kui suutsin, kuid mu rehvid olid täiesti läbi, » sõnas Schumacher. «Arvan, et ilma selle vahejuhtumita oleksin olnud heal positsioonil ja me oleksime saanud tulemuse, mida järgmistele võistlustele kaasa võtta.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles