Guardiola kaotuse järel: olen optimistlikum kui enne mängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi peatreener Pep Guardiola sõnas pärast eile võõrsil 0:1 Madridi Realile kaotatud Meistrite liiga poolfinaali avamängu, et on oma hoolealuste esitusega rahul.

«Olen optimistlikum kui enne kohtumist. Tegime võiduks kõik vajaliku, aga nii tugeva vastasega mängides võid alati kaotada,» lausus Guardiola Saksa televisioonile. «Kaotasime väärika mänguga. Nad on vastupidavad ja kiirel vasturünnakul maailma parim meeskond. Mäng kulges nende tahtmist mööda. Pall liikus kiirelt mööda maad ja selles osas on nad meist paremad.»

Paljude asjatundjate hinnangul on Bayern enne järgmisel teisipäeval peetavat kordusmängu kaotusseisust hoolimata soosik. Guardiola jäi oma hinnangutes tagasihoidlikumaks. «Münchenis anname endast kõik, et võita. Mängime meeskonna vastu, kus on maailma kõige kallimad jalgpallurid. Olen oma meeste üle uhke,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles