Arsenali esiväravavaht: meie hooaeg valmistas pettumuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wojciech Szczesny.
Wojciech Szczesny. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonna esiväravavaht Wojciech Szczesny tunnistas, et meeskonna tänavuse hooaja esitused valmistasid pettumuse.

Arsenal kindlustas endale viimati Inglismaa kõrgliigas neljanda koha, mis tagab tulevaks hooajaks koha Meistrite liigas. Lisaks ootab neid 17. mail ees FA Cupi finaal, kus minnakse vastamisi Hull City’ga. Samas on Szczesny pettunud, kuna pikalt juhiti ka Inglismaa liigat.

«Tore on kodufännide ees hooaeg võidukalt lõpetada (Arsenal alistas pühapäeval 1:0 West Bromwichi), kuid Premier League viimastes kohtumistes ei olnud meil midagi mängus,» märkis Szczesny. «Asjad ei tohiks niimoodi olla. Peaksime heitlema tiitli eest, seega valmistas hooaeg pettumuse.»

«Hooaja eel ei pidanud ma neljandat kohta heaks tulemuseks. Mängin Arsenalis, kuna tahan igal aastal tiitli võita,» lisas väravavaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles