Viljandi peatreener: Eestis võib pronksi pidada amatööride kuldmedaliks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallurid alistasid Viimsi kahes kohtumises ja lõpetasid hooaja medaliga.
Viljandi käsipallurid alistasid Viimsi kahes kohtumises ja lõpetasid hooaja medaliga. Foto: Marko Suurmägi

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel sai kolmanda koha Viljandi HC, kes alistas pronksiseerias HC Viimsi/Tööriistamarketi mängudega 2:0.

«Täna tõi meile võidu vastasest pikem pink,» sõnas Viljandi peatreener Marko Koks. «Pronksmedali üle on hea meel, sest Kehra ja Serviti vastu me praegu ei saa. Eestis võibki pronksi pidada nö amatööride kuldmedaliks, mille seekord ära võtsime. Hooaeg algas meil kehvasti, kuna pöörasime sügisel rohkem rõhku üldfüüsilisele ettevalmistusele ja hakkasime pallitreeninguid tegema alles septembris. Samuti andis alguses tunda Kristo Voika lahkumine Soome. Meil ühest liidrit ei tekkinudki, aga see-eest olid kõik mehe eest väljas,» lisas Koks.

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen tunnustas vastast. «Viljandi oli seekord meist parem. Avapoolaja pidasime vastu, ent rohkemaks jõudu ei jätkunud. Lootsime tänavugi pronksi võita, kuid hooaeg kujunes erinevate probleemide tõttu raskeks. Aga ilusaid hetki oli ikka ka ja rõõmu valmistasid Tapalt tulnud mängijad, kuid kahjuks tegid vigastused lõpuks oma töö,» rääkis Pinnonen.

Seerias viimaseks jäänud kohtumise võitis kodusaalis mänginud Viljandi 29:22 (13:12). Võitjate resultatiivseimad olid Ott Varik 11 ja Marko Koks viie ning kaotajatel Harri Oberg, Tarmo Ulla ja Priit Poks võrdselt nelja tabamusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles