Henri Anieri koduklubi kindlustas koha Euroopa liiga eelringis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (paremal)
Henri Anier (paremal) Foto: Facebook, Motherwell

Jalgpallikoondise ründaja Henri Anieri koduklubi Motherwell võib tänasele Šoti liiga kohtumisele minna pisut pingevabamalt, sest konkurent Dundee Unitedi eilne kaotus kindlustas neile koha esikolmikus ehk Euroopa liiga eelringis.

United kaotas oma medališansid eelviimases voorus saadud 1:3 kaotusega Aberdeeni vastu. Vahe kolmandal tabelireal asetseva Motherwelliga on endiselt kuus punkti, kuid Unitedil on nüüd jäänud pidada vaid üks kohtumine. Seega saavad Motherwelli fännid viimase seitsme aasta jooksul kuuendat korda omade euroseiklusele kaasa elada, vahendab Soccernet.ee.

Lahtine on vaid teekonna alguspunkt. Kui Šotimaa meistriks kroonitakse kolmandat aastat järjest Glasgow Celtic, siis teise ja kolmanda koha heitluses hoiab Aberdeen (37 mängu) Anieri tööandja ees neljapunktilist edumaad, kuid Well mängib oma 37. vooru kohtumise täna õhtul. Hõbemedal viiks Motherwelli Euroopa liiga 2. eelringi, pronksine autasu 1. eelringi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles