Uus suund – Selverit hakkab juhendama Rainer Vassiljev

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev.
Rainer Vassiljev. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tallinna Selveri võrkpalliklubi uueks peatreeneriks saab eelmisel hooajal Rakvere klubi juhendanud Rainer Vassiljev. Pärast seda, kui selgus, et üheksa aastat meeskonna eesotsas olnud Avo Keel lahkub Pärnusse, kaaluti Selveri tegevjuhi Oliver Lälli sõnul mitmeid kandidaate.

«Pärast Avo lahkumist mõtlesime pikalt, kellega võiks edasi minna. Üritasime mõelda nii-öelda väljaspool kasti, suhtlesime ka mõnede välismaalastega, variante oli mitmeid,» rääkis Läll Postimehele. «Rainer on noor ja ambitsioonikas, meil on noor ja arenev meeskond, see tundus loogiline samm,» põhjendas Läll. «Lisaks on Raineril alati olnud eesmärk piiri taga töötada ja meie klubi on alati püüdnud eurosarjades osaleda, talle tundus see ahvatlev väljavaade,» lisas Läll.

Vassiljev, kes hetkel tegutseb Eesti koondise abitreenerina, sõnas, et peamiseks kaalukeeleks saigi eurosarjas mängimine. «Jah, oleme Selveriga kokkuleppele jõudnud. Kergelt see otsus ei tulnud, aga suurimat rolli mängis otsuse tegemisel fakt, et mängitakse eurosarjas,» sõnas Vassiljev. «Ma mõtlen klubi valides ka isiklikule arengule, olen alati soovinud end kunagi ka piiri taga proovile panna.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles