Klavan: oli tõsiselt suurepärane hooaeg

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (pikali) koos meeskonnakaaslastega esimest Bundesligas löödud väravat tähistamas. Täna sai ta kirja oma teise värava Bundesligas.
Ragnar Klavan (pikali) koos meeskonnakaaslastega esimest Bundesligas löödud väravat tähistamas. Täna sai ta kirja oma teise värava Bundesligas. Foto: FC Augsburg/Facebook

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan lõi täna Bundesliga-karjääri teise värava, kui ta aitas koduklubi FC Augsburgi 2:1 võiduni Frankfurti Eintrachti üle. Augsburgi meeskonna jaoks oli tegemist läbi aegade kõige edukama hooajaga, mis lõppes kokkuvõttes Bundesligas kaheksanda kohaga.

«Kokkuvõttes oli tõsiselt suurepärane hooaeg,» sõnas Klavan Postimehele ning märkis, et kindlasti ei jää kripeldama see punkt, mis jäi neid lahutama eurokohast. «Kindlasti ei jää see kripeldama. Eurokoht jäi tegelikult veidike kaugemasse minevikku. Enne kolme viimast kohtumist oli meil koosolek, kus sai räägitud, et meil on veel võimalus eurokoha eest võidelda. Suutsime need kolm mängu võita, kuid natuke jäi puudu.»

Tänases kohtumises lõi Klavan ka oma Bundesliga-karjääri teise värava, kui ta saatis palli nurgalöögi järel väravasse. Väravavõrk sahises selles olukorras Klavani kolmanda löögi järel. «Tegelikult läks pall juba esimese löögi järel üle väravajoone ja kohtunik näitas juba siis väravat. Lõin palli igaks juhuks ikka lati alla ka ära,» muigas keskkaitsja.

Klavan pikendas samas ka Augsburgiga kahe aasta võrra lepingut, mis kestab nüüd 2017. aastani. «Läbirääkimised kestsid pikalt, kuid lõpuks sobisid tingimused nii klubile kui ka mulle,» rääkis Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles