Lauri Malsroos sai rattaorienteerumise MK-etapil kolmanda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Malsroos.
Lauri Malsroos. Foto: Arbo Rae

Täna alustati käesoleva aasta rattaorienteerumise MK-sarja Taanis Helsingoris sprindidistantsiga. Möödunud aasta MM sprindidistantsi hõbemedalimees Lauri Malsroos tegi hea sõidu ja saavutas tihedas konkurentsis tulemusega 23.59 kolmanda koha.

Malsroos jäi võitjaks tulnud Venemaa esindajale Anton Foliforovile alla 23 sekundit ja teise koha omanikule Taani esindajale Erik Skovgaar Knudsenile 14 sekundit. 

“Sõiduga võis üldjoontes rahule jääda, tihedat orienteerumist nõudnud linnamaastikul tuli küll sisse väikeseid orienteerumisvigu, kuid teevalikud õnnestusid hästi. Ka tõusuteel oleva vormiga võib rahule jääda,” võttis Malsroos võistluse kokku.

Eelmise aasta sprindidistantsi maailmameister Tõnis Erm läks rajale kõrgete ootustega, võideldes veel 2/3 rajal kõrgete kohtade eest ning olles Malsroosiga sama sekundi sees. Seejärel aga juhtus mitmeid äpardusi: tõkkepuust möödumisel toimus kokkupõrge, mille tagajärjel tõkkepuu purunes, ning lisaks leidis aset veel üks kukkumine. Samuti tegi Erm raja lõpuosas halbu teevalikuid ning finišis oli viimasena startinud Erm 15. resultaadiga, kaotades võitjale 1.24.

Margus Hallik saavutas 38. koha tulemusega 27.12, kaotades võitjale 3.36.

Homme peetakse ühisstardist pika raja võistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles