Vormelistaarid mängisid taas jalgpalli, kapten Schumacherit asendas Alonso

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Eile õhtul toimus Monacos traditsiooniline heategevuslik jalgpallimäng vormel-1 pilootide ja maailma staaride meeskondade vahel. Vormelimehed pidid sellel aastal läbi ajama ilma oma pikaaegse kapteni Michael Schumacherita, kes ei ole tänase päevani paranenud möödunud aasta lõpus suusatades saadud peavigastustest.

Schumacheri puudumisel kandis meeskonna kaptenipaela Ferrari piloot Fernando Alonso. Kohtumise võitis lõpuks 3:2 Star XI meeskond, mida vedas tennisist Novak Djokovic. Võitjate poolel käisid väljakul ka endised jalgpalliässad Freddie Ljungberg ja David Ginola. Vormelimeestest käisid teiste seas väljakul Felipe Massa ja Daniil Kvjat. Noorel venelasel õnnestus ka jalg valgeks saada.

Kohtumise ajal avaldati toetust ka haiglas viibivale kaptenile. Elektroonilistel reklaamtahvlitel seisid sõnad: «Michael, me igatseme sind!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles