Hispaania koondise väravavaht: me võime endale MMil põrumist lubada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AFP PICTURE OF THE YEAR 2010
Spain's goalkeeper Iker Casillas holds the FIFA World Cup tropfy after winning the 2010 World Cup football final by defeating The Netherlands during extra time at Soccer City stadium in Soweto, suburban Johannesburg on July 11, 2010. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE -     AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
AFP PICTURE OF THE YEAR 2010 Spain's goalkeeper Iker Casillas holds the FIFA World Cup tropfy after winning the 2010 World Cup football final by defeating The Netherlands during extra time at Soccer City stadium in Soweto, suburban Johannesburg on July 11, 2010. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE - AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Foto: JAVIER SORIANO/AFP

Hispaania jalgpallikoondise väravavaht Iker Casillas rääkis enne juuni keskel algavat MMi, et kolmel viimasel suurturniiril võidutsenud hispaanlased võivad endale põrumist lubada.

Hispaania jalgpallikoondis on tulnud meistriks kolmel viimasel suurturniiril: 2008. aasta EMil, 2010. aasta MMil ja 2012. aasta EMil. Ka 12. juunil Brasiilias algaval MMil on Hispaania üheks favoriidiks, aga meeskonna kapten ja väravavaht Iker Casillas kinnitab, et viimaste aastate tohutu edu tõttu on neil õigus sel turniiril veidike rahulikumalt võtta.

«Meil on raske alagrupp,» rääkis Casillas, kes koos kaasmaalastega on loositud ühte alagruppi Tšiili, Hollandi ja Austraaliaga. «Arvan, et peame minema Brasiiliasse ilma mingi pingeta. Viimasel kuuel aastal pole me teinud häid asju, vaid oleme teinud sensatsioonilisi asju. Oleme ära teeninud õiguse põruda,» lisas hispaanlaste puurivaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles