Varrak: meil polnud meeskonnas ühtegi jobu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Margus Ansu

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreenerina taas Eesti meistriks tulnud Alar Varrak lausus «Spordipühapäeva» saates, et selleks hooajaks meeskonda valides pöörati palju tähelepanu ka sellele, millised mängijad inimestena on.

«Pean tunnistama, et sel aastal tegime mängijate kohta taustauuringut kindlasti rohkem,» vahendab ERR Sport Varraku sõnu. «Just sellist taustauuringut, et proovisime kasutada enda kontakte – mitte agendi käest ei küsinud, vaid mängijate käest, et teada saada, milline inimene on. Mõtlen just seda, kes trennides on tublid ja inimestena pole väga suured egod. Selles valdkonnas läks sel aastal küll hästi, meil polnud ühtegi sellist jobu, kes ei viitsi trenni teha, tõmbab kanepit või laaberdab mööda linna ringi. Ere tõestus oli see, et kui talvel oli tõsiselt raske periood, siis me ei vajunud meeskonnana ära,» kiitis Varrak mängijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles