Mart Poom: inglased pelgavad matšis Saksamaaga penalteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom
Endine Eesti jalgpallikoondislane, mänginud suurema osa karjäärist Inglismaal
Mart Poom Endine Eesti jalgpallikoondislane, mänginud suurema osa karjäärist Inglismaal Foto: Pm

•    Uruguay – Lõuna-Korea


Siit paarist on raske võimalikku edasipääsejat pakkuda, kuna mõlemad on seni turniiril näidanud head mängu. Siiski on Uruguay selles kaheksandikfinaalis kerge soosik.

•    USA – Ghana

Ghanal lasub nüüd suur vastutus, kuna nemad on viimane konkurentsi jäänud Aafrika meeskond ning kogu Aafrika hoiab neile kindlasti pöialt. Siiski ise panustaksin selles mängus jänkidele. Nad on seni jätnud sümpaatse mulje. Neil on hea tiim, suurepärane meeskonnavaim ning nad võitlevad alati lõpuni.

•    Saksamaa – Inglismaa

See on kindlasti üks huvitavamaid kaheksandikfinaalpaare ning inglaste ja sakslaste kohtumised on alati olnud printsipiaalsed.

Inglismaal räägitakse palju sellest, et kohtumine võib minna jälle penaltite peale, kus nad on alati alt läinud. Mina hoian kindlasti pöialt Inglismaale, kuid favoriiti on selles mängus raske esile tuua. Seni pole kummalgi poolel sel finaalturniiril väga säravaid tähti olnud. Arvatavasti otsustab kohtumise saatuse keskväli.

•    Argentina – Mehhiko

Argentina on selles paaris selge favoriit ning suure tõenäosusega pääsevad nad ka edasi veerandfinaali. Argentina kaotus oleks kindlasti väga suur üllatus, samasugune, nagu Itaalia allajäämine viimases kohtumises. 

AJAKAVA, 26. ja 27. juuni

26. juuni

17.00    Uruguay – Lõuna-Korea (kaheksandikfinaal). Ülekanne ETVs kell 16.45

21.30    USA – Ghana (kaheksandikfinaal). Ülekanne ETVs kell 21.20

27. juuni

17.00    Saksamaa – Inglismaa (kaheksandikfinaal). Ülekanne ETVs kell 16.45

21.20    Argentina – Mehhiko (kaheksandikfinaal). Ülekanne ETV  kell 21.20

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles