Heiki Nabi võistleb Stockholmis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi.
Heiki Nabi. Foto: Toomas Tatar

Täna 29-aastaseks saanud kahekordne maailmameister ja Londoni OM-i hõbe Heiki Nabi teeb laupäeval Stockholm Openil oma esimese etteaste pärast kaks kuud tagasi ebaõnnestunud Vantaa EM-i.

Tugevaimaks rivaaliks kreeka-rooma maadluse raskekaalus (-130 kg) võib lugeda kodumatil maadlevat rootslast Johan Eureni, kes EM-il teenis pronksmedali.

Nabi peaeesmärgiks tänavu on septembris Usbekistanis Taškendis toimuvad maailmameistrivõistlused. Suvisesse võistluskalendrisse mahuvad veel Saksamaa GP juuni lõpus Dortmundis ning Golden Grand Prix Final Bakuus juuli lõpus, kuhu Nabi sai valitseva maailmameistrina personaalse kutse.

Stockholmis on Eesti maadlejatest võistlemas veel hiljutine Põhjamaade pronks Rauno Pajuviidik (71 kg) ja Silver Tõgen (75 kg).

Londoni OM-i 8. koha mees Ardo Arusaar (98 kg) osaleb Rootsi turniiri järgses rahvusvahelises treeninglaagris, tema võistleb enne sügisesi maailmameistrivõistlusi Saksamaa GP-l ja juulis Poolas Gdanskis tugeval turniiril.

Maadluses hakatakse Rio de Janeiro OM-i kohti jagama alles 2015. aastal, esimesena septembris USA-s Las Vegases toimuval MM-il.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles