Foto: kas Portugali täht kostitas kohtunikku ebaviisaka žestiga?

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Meireles (vasakul).
Raul Meireles (vasakul). Foto: Twitter / Football_Tweet

Portugali jalgpallikoondis jäi tänases 0:4 kaotusmängus Saksamaa vastu ilma nii punase kaardi saanud Pepest kui ka vigastusega platsilt lahkunud Hugo Almeidast ja Fabio Coentraost.

Internetis pärast mängu levima hakanud fotolt tundub aga, et halvemal juhul võib Portugal pidada pühapäevase järgmise alagrupimängu USA vastu koguni ilma nelja põhimeheta, sest näib, nagu kostitaks poolkaitsja Raul Meireles mängu peakohtunikku Milorad Mažicit ebasündsa žestiga. Fotolt on näha, kuidas Meireles tõstis pärast Pepe eemaldamist Mažici selja taga serblase suunas mõlema käe sõrmed.

Kui selgub, et tegu oli tõesti keskmise sõrme näitamisega, on FIFAl võimalik Meirelest sobimatu käitumise eest ka tagantjärgi karistada. Liikuvast pildist paistab siiski, et Meireles võis sama hästi ka arutada meeskonnakaaslastega, kuidas paremini karistuslöögi eel kaitsemüüri paika panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles