Jalgpallistaar paljastas kogemata oma suure suvise klubivahetuse?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa koondise ja Torino Juventuse 21-aastane poolkaitsja Paul Pogba on tänavusel suvel üleminekuturul kindlasti üks kuumemaid nimesid, keda hakkavad jahtima mitmed suurklubid. Samas andis Pogba kogemata vihjeid oma tuleviku kohta.

Pogba sisustab MMi ajal lennutunde mängides arvutimängu Football Manager ning seal on mees end märkinud Londoni Chelsea mängumeheks. Pogba arvutiekraanist avaldas vastava foto Prantsusmaa Jalgpalli Liit, vahendab Eurosport.

Pogbat on sel suvel juba Chelseaga seostatud ning teiste seas tunneb tema teenete vastu väidetavalt huvi ka Madridi Real.

Pogba on end Chelsea ridades paigutanud keskväljale, kus tema kõrval peaks tegutsema Chelsea legend Frank Lampard. Tetavasti tuleval hooajal Lampard enam siiski Chelseas ei palli.

Pogba algrivistuses olid veel Petr Cech, Kwadwo Asamoah, Gary Cahill, Branislav Ivanovic, Cesar Azpilicueta, Eden Hazard, Oscar, Juan Mata, Jese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles