Foto: Suarezi hullusehoog tõi norralasele raha 175-kordselt tagasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norralane Thomas Syversen sai tänu Luis Suarezile oma raha 175-kordselt tagasi.
Norralane Thomas Syversen sai tänu Luis Suarezile oma raha 175-kordselt tagasi. Foto: twitter

23-aastane norralane Thomas Syversen ei suutnud oma silmi uskuda, kui Uruguay koondise ründaja Luis Suarez jalgpalli MMi eilses kohtumises hambad Itaalia kaitsjale Giorgio Chiellinile õlga lõi. Suarezi hull liigutus tegi nimelt Syverseni hoobilt umbes 670 euro võrra rikkamaks.

Syversen pani Betssoni kihlveokontoris MMi eel pisikese, täpsemalt 32 Norra krooni (3,85 eurot) väärt panuse sellele, et karjääri jooksul kaks korda varem vastasmängijat hammustanud Suarez MMilgi taas sellise teoga hakkama saab. «Mõtlesin vaid, et võiks ju proovida – äkki ta hammustab. Ja hammustaski! Vahva lugu!» kiitis oma raha 175-kordselt tagasi saanud Syversen Aftenpostenile.

Kui Aftenposteni ajakirjanik pakkus, et ehk soetab Syversen nüüd endale Suarezi särgi, siis selgus, et võiduraha kulutamiseks on noormehel juba plaanid tehtud. «Minu arust on ta väga hea mängija, aga olen hoopis Blackpooli fänn. Mu tüdrukul on laupäeval sünnipäev, nii et selle raha eest saan hoopis talle vägeva kingituse osta,» sõnas Syversen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles