Euroliigas mängib uuel hooajal kaks Leedu klubi, Lietuvos Rytas jäi välja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond Leedu meistritiitlit tähistamas – ülemises reas paremalt teine on treener Priit Vene, keskmine mees on  otsustavatest mängudest vigastuse tõttu eemale jäänud Siim-Sander Vene.
Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond Leedu meistritiitlit tähistamas – ülemises reas paremalt teine on treener Priit Vene, keskmine mees on otsustavatest mängudest vigastuse tõttu eemale jäänud Siim-Sander Vene. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga teatas kolmapäeval uue hooaja klubide koosseisu ning Leedu korvpallisõprade rõõmuks pääses põhiturniirile taas kaks nende klubi – Kaunase Žalgiris ja Klaipeda Neptunas. Samas jäi aga mõnevõrra üllatuslikult eemale Vilniuse Lietuvos Rytas, kes ei pääsenud ka kvalifikatsiooniturniirile.

Euroopa tugevama korvpalliturniiri põhiturniirile pääsesid veel ka Tel Avivi Maccabi, Barcelona, Madridi Real, Malaga Unicaja, Vitoria Cutxa Laboral, Valencia, Moskva CSKA, Milano Emporio Armani, Nižni Novgorod, Ateena Panathinaikos, Pireuse Olympiacos, Istanbuli Fenerbahce Ülker, Istanbuli Anadolu Efes, Istanbuli Galatasaray, Müncheni Bayern, Zagrebi Cedevita, Limoges, Zgorzeleci Turow, Berliini Alba, Sassari ja Belgradi Crvena Zvezda, vahendab basket.ee.

Viimase alagrupiturniirile pääseja selgitavad valikturniiril osalevad Kaasani Unics, Nymburk, Strasbourg, Villeurbanne'i Asvel, Sofia Levski, Oostende, Jeruusalemma Hapoel ja Zielona Gora.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles