Zenjov on Klavani eeskujul siirdumas Bundesligasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjovi senise koduklubi Lvivi Karpatõ peadirektor Igor Dedišin sõnas, et Zenjov on peagi liitumas ühe Bundesliga klubiga.

2008. aastal Karpatõga liitunud Zenjovi leping ukrainlastega sai läbi lõppenud hooajaga ning nüüd saab ta vabaagendina siirduda mõnda teise klubisse. Lõppenud hooaeg oli Zenjovi jaoks Ukrainas senisest kõige edukam, kui tema arvele jäi üheksa väravat.  

«Praegu minule teadaolevate andmete kohaselt näeme teda peagi ühe Saksamaa Bundesliga klubi särgis. Jumal anna, et Sergeil kõik hästi läheks. Me saame klubina, kes ta mängijaarengule kaasa aitas, olla uhked tema üle ja uhked selle üle, et üks meist saab osaks ühest juhtivaimast kõrgliigast maailmas,» vahendab Soccernet.ee Dedišini lauseid Ukraina pressile.

Zenjovi senine tööandja Karpatõ sõitis eile Sloveeniasse treeninglaagrisse, kuhu Eesti koondislane loomulikult enam kaasa ei sõitnud. Zenjov sõnas täna Postimehele, et praegu ta oma edasist tulevikku kommenteerida ei saa.

Kui Zenjov peakski Bundesligas pallima hakkama, siis ta oleks teiseks Eesti koondislaseks, kes selle tasemeni jõudnud. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan kuulub teatavasti FC Augsburgi ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles