Argentina päästeingel on teel Manchester Unitedisse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina koondislane Angel di Maria
Argentina koondislane Angel di Maria Foto: SCANPIX

Jalgpalli MMi kaheksandikfinaalis tõusis Argentina koondise päästeingliks Angel Di Maria, kes suunas kaks minutit enne lisaaja lõppu Šveitsi väravasse Lionel Messi antud söödu. Madridi Realis klubijalgpalli mängiv superstaar võib aga MMi järel meeskonda vahetada ning viimaste uudiste põhjal on ta liitumas Manchester Unitediga.

Hispaania meedia kirjutab, et Di Maria agent Jorge Mendes ootab oma kliendi liitumist just Unitediga, lükates kõrvale Arsenali ja Chelsea pakkumised. Real on väidetavalt nõus Di Mariast korraliku rahapataka nimel loobuma, kuna samale positsioonile loodetakse värvata Kolumbia koondise komeet James Rodriguez. Manchester United peaks Di Maria eest välja käima umbes 50 milojonit eurot.

Di Maria kerkis möödunud hooajal Madridi võtmemängijate hulka. Kõigi võistluste peale kokku lõi ta 11 väravat ja andis 26 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles