Corinna Schumacher ilmus taas avalikkuse ette ja jagas abikaasa kohta kommentaare

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corinna ja Michael Schumacher.
Corinna ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri abikaasa Corinna rääkis Saksamaa väljaandele Neue Post vormelilegendi tervislikust seisundist. Esimest korda poole aasta jooksul avalikkuse ette tulnud Corinna oli näiliselt rõõmsameelne ning kinnitas, et tema abikaasa on paranemas.

«Me liigume ülesmäge. Küll vaikselt, aga me siiski paraneme,» jäi Corinna napisõnaliseks. Ometi andsid üle maailma ilmunud naeratava Schumacheri abikaasa fotod endise vormeliässa fännidele kindlasti usku juurde. Corinna Schumacher võttis osa Šveitsis toimuvast ratsutusvõistlusest, kus ta Šokolaadi jagas. Saksamaa meedia sõnul oli naine olnud heatujuline ja visanud ka nalja.

Möödunud aasta viimastel päevadel suusaõnnetuses raskelt pead vigastanud Michael Schumacher oli pikalt kunstlikus koomas, kuid tänaseks päevaks pole 45-aastane mees enam kriitilises seisus ning viibib Šveitsis asuvas taastusravihaiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles