Williamsi treener: Serenal on elus raske periood

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetu Serena Williams pärast paarismängu katkestamist.
Õnnetu Serena Williams pärast paarismängu katkestamist. Foto: SCANPIX

Serena Williamsi treeneri Patrick Mouratoglou’i sõnul on Williamsi kehvade tulemuste ja Wimbledoni turniiri katkestamise taga keeruline periood, mida Williams oma elus hetkel läbimas on.

Williams lahkus Wimbledoni tenniseturniirilt pärast paarismängu katkestamist pisarsilmil kodu poole. Väidetavalt oli teda tabanud viirushaigus. Williamsi treener on aga tänaseks lagedale tulnud tõdemusega, et Williamsi elus on hetkel raske periood, mistõttu tuli vahele jätta ka Bastadis toimub WTA turniir.

«Serena elus on praegu väga raske periood, aga pärast Wimbledoni oleme maha pidanud pikad vestlused ja me hakkame uuesti tema kallal tööd tegema,» nentis Williamsi treener. «Täna tahab Serena end jälle treenima hakata, et ta saaks veel tugevamana platsile naaseda. Meie koostöö lõpetamine pole kunagi jutuks tulnud,» lisas Mouratoglou.

Internetis hakkasid aga levima kuulujutud selle kohta, et Williams on hoopiski rase ja lapse isaks on tema treener. Mouratoglou seda teemat ei olnud nõus kommenteerima. «Ma ei ole kunagi oma eraelust olnud nõus rääkima ja ei tee seda ka praegu,» ütles mees. «Serenal on hetkel elus käsil kahtlemata keeruline periood, kuid las see jääb sinna paika,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles