Neli eestlast pääses Estonian Openi paarismängu veerandfinaali

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Toomas Huik / Postimees

ITFi 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga Estonian Openi tenniseturniiril peeti avapäeval meeste ja naiste paarismängu avaring, mille järel selgusid kõik veerandfinalistid, kellest neli olid eestlased.

Meestest pääses edasi kaks Eesti tennisisti välismaiste partneritega. Esimesena asetatud Markus Kerner ja Andrew Whittington (Austraalia) võitsid Armand Levandi ja Kristofer Siimari 6:1, 3:6 ja 10:5 ning Vladimir Ivanov ja Jan Sabanin (Venemaa) Leedu paari Dovydas Sakinis/Julius Tverijonas 3:6, 6:3 ja 10:8. Anton Pavlov koos soomlase Mika Juliniga langes turniirilt välja.

Naiste paarismängus võitsid Eva Paalma ja Julia Matojan Valgevene esindajaid Darja Sulžanoki ja Sadafnoh Tolibova 6:3 ja 6:3. Üksikmängus käis avapäeval eestlastest ainsana väljakul Lisanna Pihlak, kes kaotas kaheksandana asetatud Amandine Cazeaux’le (Prantsusmaa) 1:6 ja 0:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles