Pärnu uus rannastaadion toob euroliiga jalgpalli Eestisse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel laupäeval, 26. juulil toimub Pärnu rannas meistriliiga neljas etapp rannajalgpallis, mille raames avatakse ka uus rannastaadion ning kuulutatakse välja järgmisel aastal toimuv euroliiga etapp.

Kell 11:35 lähevad peaväljakul vastamisi tabeli kaks parimat – liidermeeskond SK Augur Enemat ning nende kannul olev Peugeot. Orienteeruvalt kell 12:20 peavad kõne Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja Riigikogu liige Rainer Vakra, kes tutvustavad järgmisel aastal toimuvat rannajalgpalli euroliiga etappi, mis toob Eestisse 11 riigi võistkonnad, ning avavad Eestis ainulaadse rannastaadioni.

«Hetkel on kahel tribüünil kokku 600 istekohta, aga väljaku kõrvale mahub umbes tuhat inimest. Järgmisel aastal on tribüün ümberringi ning istekohti saab olema 2000. Turniir toimub suure tõenäosusega augusti alguses,» rääkis Eesti Rannajalgpalli Liidu juht Kari-Andri Kask.

Pärnu rannaliiv jõuab ka miljonite televaatajateni, sest euroliiga teleülekannete õiguseid omavad Russia-2 (Venemaa), Sport1 (Saksamaa, Šveits, Austria), Football Channel 1 (Ukraina), Rai Sport (Itaalia), BT Sport (Suurbritannia) jpt.

«Kindlasti kannab euroliiga mänge üle ka üks Eesti telekanal, aga läbirääkimised on alles algusjärgus ning midagi täpsemalt hetkel kommenteerida ei saa,» lisas Kask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles