Pärnu korvpalliklubi sõlmis lepingu Renato Lindmetsaga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renato Lindmets
Renato Lindmets Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

KK Pärnu meeskond täienes täna, kui klubiga liitus eelmisel hooajal Tallinna Kalevis mänginud Renato Lindmets.

Tapal kasvanud, aga 1990. aastal koos vanematega USAsse kolinud Lindmets oli klubi juhatuse esimehe ja peatreeneri paberil kirjas juba ammu, vahendab Pärnu kodulehekülg.

Peatreener Heiko Rannula põhjendas oma valikult: «Renato on agressiivne ja enesekindel mängumees. Õnneks on ta oma põlveoperatsioonist täielikult taastunud. Temalt ootan ma mängus vähemalt 15 punkti ja 10 lauapalli,» oli Rannula optimistlik.

Hooajal 2009/2010 Eesti B-koondisesse kutsutud Lindmets lõi käed järgmiseks hooajaks Andres Sõbraga. Rakvere Tarva särgis mängis mees järgmised kaks aastat. Eelmisel hooajal liitus ta Tallinna Kalevi meeskonnaga, visates keskmiselt kümme punkti ja noppides kuus lauapalli. Mänguminuteid jagas Klandorf mehele keskmiselt 24. Tarva särgis mängides olid tema keskmised näitajad 12 punkti ja 8 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles