Margus Hundi koduklubi üllatas vallandatud mängijat omapärase lohutusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengalsi mängijad.
Cincinnati Bengalsi mängijad. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liigas NFLis mängiva Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals tegi toreda üllatuse Devon Stilli nimelisele mängijale, kes uueks hooajaks tiimi nimekirja ei mahtunud.

Sel suvel Bengalsi ettevalmistuslaagris osalenud Stilli nelja-aastasel tütrel diagnoositi hiljuti neerupealiste kasvaja ja halbade uudiste tõttu ei olnud Still võimeline endast maksimumi andma. «Ma ei suuda praegu jalgpallile 100%-liselt keskenduda,» tunnistas Still.

Sellise suhtumisega aga meeskonda ei pääsenud ja nii jäi Still 53-liikmelisest tiimist selleks aastaks välja. Kui Bengalsi peatreener kutsus mehe aga enda juurde, et talle väljajäämisest teada anda, sai Still ka ühe hea uudise osaliseks: nimelt otsustas Bengals jätta Stilli oma treeningmeeskonna nimekirja ja aidata tal seeläbi tasuda tütre raviks vajalikke kulusid.

Uudist vahendanud ABC Newsi andmetel tähendab treeningnimekirjas olemine Stilli jaoks 6300 dollari suurust nädalapalka, aga ta ei pea meeskonnaga välismängudele sõitma ja talle on garanteeritud täielik tervisekindlustus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles