Rallikrossi finaaletapil osaleb ka naisvõistleja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Roop
Maria Roop Foto: Erakogu

Homme Elva lähistel Kulbilohu rallikrossirajal hakkavad klassis SuperCar omavahel mõõtu võtma krossitäht Juss Laansoo ja ralliäss Margus Murakas, kellele pakub konkurentsi ka naisvõidusõitja Maria Roop.

Kumb meestest uuel alal omavahelises konkurentsis parimat tulemust näitab, saab selgeks päeva lõpuks. Mõlemad sõitjad seavad ühisstardiks stardijoonele Reinsalu Spordi poolt ette valmistatud nelikveolised rallikrossiautod Ford Fiesta MK. Lisaks saab publik kaasa elada ka üle hulga aja taas naisvõistlejale, oma debüüdi rallikrossis teeb seni sprintidel ja jääradadel häid tulemusi saavutanud Maria Roop.

Laupäeval Kulbilohus toimuv Eesti MV rallikrossis 6. etapp lõpetab tänavuse rallikrossihooaja ja selguvad Eesti meistrid. Et üheski neljast võistlusklassist ei ole tiitlivõitja veel lõplikult selgunud, ei anta rajal armu ei endale ega masinatele. Oodata on pingelist võitlust, sest Kulbilohu rajale on tulemas lisaks Eesti paremikule ka sõitjaid Lätist, Leedust ja Venemaalt.

Võistlussõidud algavad kell 10.15. Kuna Kulbilohu etapile on oodata rohkelt publikut, tasub kohale tulla pisut varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles