Balotelli leidis Playboy neiust uue silmarõõmu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Howe.
Carla Howe. Foto: twitter.com

Saksamaa väljaanne Bild vahendas infot, mille järgi on sel suvel Itaaliast Inglismaale kolinud skandaalne jalgpallur Mario Balotelli lahku läinud oma kihlatust Fanny Negueshast ning leidnud uue silmarõõmu, kelleks on Carla Howe nimeline Playboy jänku.

24-aastane Howe on pesumodell ja elab Playboy jänkule kohaselt Hugh Hefneri Playboy häärberis. Bildi väitel kohaselt oli Balotelli Howega kohtudes ehmatunud sellest, kui väga neiu välimuselt tema endist kihlatut meenutab. Väidetavalt ehmatas Balotelli veelgi rohkem ära, kui sai teada, et Howe on samast tähtkujust kui Neguesha.

Howe lähedase sõbra kinnitusel ei olnud aga Balotelli ja Howe kohtumine sugugi nii kohmetu ning väidetavalt plaanivad noored veel kokku saada. «Carla tahaks temaga välja minna, aga ainult sel juhul, kui ta korralikult käitub. Nad plaanivad kokku saada järgmisel korral, kui Carla Inglismaale läheb,» väitis neiu sõber, et Balotelli on Howele silma peale pannud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles