Joel Lindpere: meil on igas liinis mõni kogenud mees

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere
Joel Lindpere Foto: Kristjan Jaak Kangur

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere lausus pärast Sloveenia vastu saadud 1:0 võitu, et enda mänguga ta kõige rohkem rahule ei jäänudki.

«Aga tähtis on, et punktid olid mängus ja me võtsime need kolm punkti. Ise tunnen, et mäng Rootsiga tuli mul isegi paremini välja,» viitas Lindpere eelmisel nädalal peetud maavõistlusele. «Võidu tõid meeskonnatöö ja distsipliin. Teadsime, et meil tuleb võimalusi – me ei jõua selliste meeskondade vastu 90 minutit domineerida. Punane kaart viis nad rütmist välja,» kirjeldas Lindpere mängu käiku.

Lisaks leidis poolkaitsja veel ühe edu võtme. «Meie trump on ühtne kooslus – kogenud väravavaht, igas liinis mõni kogenud mees. Täna mängisime viie poolkaitsjaga ja minu roll oli ründajaid aidata. Mind ei maksa Konstantin Vassiljeviga võrrelda, oleme mõlemad head mängijad,» ei soovinud Lindpere arutada, milliseks jääb tema roll, kui Vassiljev vigastusest paraneb.

Poolkaitses tegutsenud Karol Mets jäi oma esitusega rahule. «Kõik jätsin platsile! Teadsimegi, et peame rohkem jooksma ja oleme tähelepanelikud ning et oleme pärast mängu omadega läbi. Endal tuli ikka vigu sisse, mis tuleb läbi arutada, aga peatreeneri sõnumist ja ülesannetest saan aru,» sõnas Mets. «Koduseinad peavadki olema meie võti vastase lahtimuukimiseks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles