Postimees korvpalli MMil: Sloveenia peatreener usub, et Leedu suudab USA-le vastu saada

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jure Zdovc.
Jure Zdovc. Foto: SCANPIX

Sloveenia korvpallikoondise peatreener Jure Zdovc tunnistas pärast MMi veerandfinaalis allajäämist USA-le, et neil jäi lihtsalt jõust puudu.

«Suutsime 20 minutit mängus püsida, ent siis tegime palju vigu ja USA sai hoo üles. Nad kasutavad iga eksimuse ära. Pingutasime kõvasti, ent vastaste jõud oli meie jaoks liig mis liig,» rääkis ta pressikonverentsil.

«Korvi all jäime neile alla alates esimesest sekundist. Viimased kümme minutit kaotasime toimuva üle täiesti kontrolli, ent siis panin noored mängu, et nad saaksid vajalikke kogemusi,» lisas ta.

«USA pole võitmatu meeskond, usun, et juba Leedu suudab neile poolfinaalis vastu saada. Leedul on korvi all tugevad mehed ja teistes liinides ka piisavalt jõudu. Saab olema huvitav näha, kuidas see mäng läheb. Hispaania loomulikult ka suudaks, kui nemad USAga kohtuma peaks,» lisas Zdovc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles