Inter teenib suvega pööraseid summasid

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA ja Milano Interi (sinises ja punases) kohtumine
Moskva CSKA ja Milano Interi (sinises ja punases) kohtumine Foto: SCANPIX

Kui jalgpalliklubid nagu Manchester City keskenduvad suurte kulutuste tegemisele, siis valitsev Euroopa meister Milano Inter üritab oma tšekiraamatut plussi saada.

Kui Mario Balotelli ja Maiconi müügid peaksid tõesti toimuma, siis tõuseb Interi selle suve teenistus ligikaudu 161,5 miljoni euro peale, vahendab Soccernet.

Maiconi ja Balotelli müük tooks klubile sisse vähemalt 60 miljonit eurot ning lisaks nendele on juba ära saadetud mõned noorukid: Luis Jimenez (umbes 3 miljonit), Rene Krhin (umbes 3 miljonit) ja Ricardo Quaresma (7,5 miljonit).

Kaotati ka Jose Mourinho hiiglaslik palk ning Rafa Benitez, kelle palkamine Interile midagi maksma ei läinud, teenib veidi üle poole portugallase palganumbrist.

Väga suur osa sissetulekutest on aga seotud Meistrite liiga võiduga - Inter sai UEFA kaudu 72 miljonit eurot ning sellele lisanduvad aasta jooksul tulud Euroopa Superkarikas ja Klubide MM-il mängimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles