Homme lõpeb jalgpalli valikmängude piletipakettide müük

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Liis Treimann

Sel neljapäeval kell 17 lõpeb Eesti koondise EM-valikmängude piletipakettide müük. Hetkeseisuga on Piletilevis alles veel viimased paketid, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

Pakett sisaldab pääsu kõikidele järelejäänud Eesti koondise EM-valiksarja kodumängudele: 12. oktoobril 2014 toimuvale Eesti – Inglismaa, 14. juunil 2015 mängitavale Eesti – San Marino, 5. septembril 2015 toimuvale Eesti – Leedu ning 12. oktoobril 2015 mängitavale Eesti – Šveits matšile. Tegemist on soodsaima võimalusega koondisemänge külastada, sest paketi hind on 60 eurot ja soodushind 52 eurot.

Soodushind kehtib 1996.-2007. aastal ja 1952. aastal või varem sündinutele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). 2008. aastal ja hiljem sündinud pääsevad sisse tasuta, juhul kui istuvad piletiga saatja süles (kui on soov eraldi istekohaks, siis tuleb osta sooduspilet).

Jalgpalliliit tuleb meelde, et piletite edasimüük (sh välisfännidele) või piletite kasutamine kommertseesmärkidel (sh loosimised vms) on ilma Eesti Jalgpalli Liidu nõusolekuta keelatud. Eesti Jalgpalli Liidul on vastavalt rahvusvahelistele reeglitele õigus välisfänne mitte lubada Eesti poolehoidjate sektorisse ja tühistada edasimüüdud piletite kehtivus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles