Alonso ja Ferrari teed võivad ootamatult lahku minna

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Alates 2010. aastat Ferrari vormel-1 masina rooli keeraval Fernando Alonsol on itaallastega kehtiv leping 2016. aasta lõpuni, kuid aina enam kuulujutte viib teda juba Ferrarist minema. Samas tunnistas ka Alonso, et tiimivahetus võib olla tema puhul võimalik.

Kahekordset maailmameistrit on kõige rohkem seostatud McLareniga, kes hakkab tulevast aastast kasutama Honda mootoreid. «McLaren ja Honda tahavad teha suuri tegusid. Nad tahavad Alonsot või Sebastian Vettelit. Võib olla lõpetavad mõlemad mehed McLarenis,» teatas BBC vormel-1 analüütik Eddie Jordan.

Alonso käest uuriti Jaapani GP eel, kas ta võiks juba järgmisel või ülejärgmisel aastal istuda McLareni või Red Bulli roolis. «Sellele küsimusele on raske vastata. Annan Ferrari jaoks endast parima,» vastas ta.

«Ma sean meeskonna ja fännide huvid alati enda omadest kõrgemale. Ferrari kaubamärk on meist kõigist suurem. Kui Ferrari jaoks on mõni muu võimalus parem, siis mina olen kõigeks valmis,» märkis Alonso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles