Ajateenijast koondislaseks kerkinud Artur Pikk jõudis Inglismaa meediasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk pärast kohtumist Inglismaaga ajakirjanikele kommentaare jagamas.
Artur Pikk pärast kohtumist Inglismaaga ajakirjanikele kommentaare jagamas. Foto: Madis Kalvet

Inglismaa ajaleht Daily Mail on teinud pärast eilset Eesti-Inglismaa jalgpalli EM-valikmängu eraldi uudisloo Eesti koondise äärekaitsjast Artur Pikast, kes naasis pärast 90 minutit platsil rassimist kiirelt väeosasse, et jätkata teenistust Eesti kaitseväes.

Eesti koondise särgis enne eilset kõigest viis minutit mänginud Pikk tegi nimekate inglaste vastu hea esituse ega langenud kogenumate kolleegide kõrval ansamblist välja ka pärast seda, kui Eesti jäi väljakule kümnekesi. Õhtul kella 23ks ehk napid paar tundi pärast kohtumise lõppu pidi kümmekond päeva tagasi kohustuslikku ajateenistust läbima asunud Pikk juba tagasi väeosas olema, kuid enne seda jõudis ta anda Eesti ajakirjanikele kiire lühiusutluse, laiguline vorm juba seljas.

Uudis teenis inglastest lugejatelt üsna ühesuguseid kiitva tooniga kommentaare - meenutati «vanu häid aegu», mil mehed mängisid jalgpalli töö kõrvalt ning keeg ei supelnud rahas ja luksuses. «Meie jalgpallurid käivad väljas joomas, aga tema seisab valvepostil,» tunnustas üks kommentaator. Samuti kirus mitu kommentaatorit Pika uudise valguses Inglismaa koondise noort staari Raheem Sterlingut, kes teatas enne mängu Eestiga, et on liialt väsinud ning jäeti seega algkoosseisust välja.

Vaata Daily Maili uudist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles