Ametlik avaldus: Bianchi perekond lükkas kuulujutud ümber

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi hetk enne väljasõitu vihmas ja hämaras.
Jules Bianchi hetk enne väljasõitu vihmas ja hämaras. Foto: Reuters/ScanPix

Vormel-1 sarjas raske avarii teinud Jules Bianchi viibib endiselt haiglas, tema perekond tegi prantslasest sõitja tervise kohta uue avalduse.

Sel pühapäeval möödub Jaapani etapil rajatraktorile otsa sõitnud Bianchi õnnetusest neli nädalat ning Marussia tiimis sõitev prantslane viibib endiselt Jaapanis Yokkaichi keskhaiglas. Bianchi perekond tegi täna sõitja tervise kohta uue avalduse.

«Kuigi meil ei ole uut informatsiooni anda, tunnustame seda, et ümber maailma on palju inimesi, kes toetavad Julesi ja tema võitlust. Võlgneme tema paljudele fännidele seda, et jätkame sõnumite jagamist ja jagame informatsiooni, ükskõik, kui vähe seda ka pole,» seisis Bianchi perekonna avalduses.

«Jules jätkab võitlemist. Kuigi on levinud kuulujutte selle kohta, et Julesi ravi jätkub mujal, siis praegusel hetkel jätab ta oma elu eest võitlemist Yokkaichis. Võtame asju samm-sammult,» seisis samuti avalduses.

Lisaks tänas Bianchi perekond kõiki toetajaid ja haigla personali, kes Bianchi paranemiseks kõik endast oleneva teevad.

Suzuka ringrajal toimunud õnnetuse kohta pole hetkel ametlikku seisukohta avaldatud, aga selle uurimiseks on kokku pandud komisjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles