Bayern alistas põnevusmängus Dortmundi, Lewandowski lõi värava

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski (vasakul) ja Henrikh Mkhitaryan.
Robert Lewandowski (vasakul) ja Henrikh Mkhitaryan. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel alistas Müncheni Bayern tänases põnevusmängus koduväljakul 2:1 Dortmundi Borussia.

Dortmund asus kohtumist juhtima, kui 31. minutil sai tabamuse kirja Marco Reus. 72. minutil viigistas kohtumise seisu endine Dortmundi mängija Robert Lewandowski, kes jõudis väravani pärast Nevan Subotici ebaõnnestunud kaitsetegevust.

Kohtumise lõppseisu vormistas 85. minutil Arjen Robben, kes realiseeris penalti. Eelnevas olukorras tegi Subotic vea Franck Ribery vastu.

Turniiritabelis hoiab Bayern 24 punktiga esikohta, teine on Wolfsburg 20ga. Kolmandat positsiooni jagavad Mönchengladbachi Borussia ja Hoffenheim 17 silmaga, neil on üks kohtumine vähem peetud.

Bundesligas viienda mängu järjest kaotanud Dortmund on tabelis seitsme punktiga alles 16. kohal. Ragnar Klavani tööandja FC Augsburg on 12ga 11.

Bayern – Dortmund 2:1

Väravad: 72. Lewandowski, 85. pen. Robben - 31. Reus

Bayerni algkoosseis: Neuer, Lahm, Boateng, Benatia, Alaba, Juan Bernat, Robben, Xabi Alonso, Götze (70. Ribery), Müller (81. Pizarro), Lewandowski (88. Rode).

Dortmundi algkoosseis: Weidenfeller, Hummels (46. Subotic), Piszczek, Papastathopoulos, Durm, Kehl, Bender, Mkhitaryan, Reus, Kagawa (71. Grosskreutz), Aubameyang (81. Ramos).

Enne mängu:

Bayern on tänavu olnud taas suurepärases hoos ning üheksa vooru järel hoitakse tabelis 21 punktiga esikohta. Dortmundil ei ole tänavu aga kõige paremini läinud ning seitsme silmaga ollakse tabelis 15. positsioonil.

Bayern ja Dortmundi kohtumine algab täna Münchenis Eesti aja järgi kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles