Korvpallikoondis kaotas Tšehhile 70:86

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: Artur Sadovski

Eesti meeste korvpallikoondis pidas täna Tšehhis kohaliku rahvusmeeskonnaga sõprusmängu ning pidi vastu võtma 70:86 kaotuse.

Eesti koondise kasuks viskasid Janar Talts 15 ning Rait Keerles 14 punkti.

Võõrustajad alustasid hästi ning juhtisid juba avapoolaja järel  koguni 53:33. Eile toimunud kohtumises teenisid Tšehhid 96:72 võidu.

«Lasime kohe alguses vastastel initsiatiivi kätte saada. Teisel poolajal õnnestus mäng enda kontrolli alla saada, kuid päris ohtlikku tsooni ei jõudnudki,» sõnas koondise peatreener Tiit Sokk. «Korvi alt tuli täna korralikult punkte, kuid kaugvisete protsent on meil kehvemaks läinud.»

Eesti koondise poolel ei teinud kaasa meeskonna üks liidreid Kristjan Kangur, kellele tegi põlv valu ning seetõttu otsustati ääremängijale puhkust anda.

«Põlv oli tal hell ning otsustasime, et ta jätab selle mängu vahele,» täpsustas Sokk.

Lisaks Kangurile ei teeninud täna mänguaega ka Kaido Saks ning Silver Leppik.

Tänane mäng on Eesti koondise viimane sõpruskohtumine enne B-divisjoni kohtumisi. Laupäeval kohtutakse võõrsil Austriaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles