Piltuudis: klubi ajas liiga ilusa naisreporteri väljaku äärest minema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katarina Sreckovic.
Katarina Sreckovic. Foto: Facebook/Katarina Sreckovic

Belgradi jalgpalliklubi Crvena Zvezda pidi kauni naisreporteri mänguväljaku äärest minema saatma, sest mängijad ei suutnud tema tõttu keskenduda.

25-aastase Katarina Sreckovici sõnul olid jalgpallurid algusest peale tema küsimustele vastamisega raskustes. Telekanalis PRVA TV töötav Sreckovic pelgas ka enda sõnutsi algul, et see rikub tema unistuste karjääri kiirelt, kuid siis harjusid mängijad tema kohalolekuga ning peagi sujusid intervjuud juba ladusalt. «Algul oli see tõesti probleem ning mulle tundus, et meie koostööst ei saa üldse asja,» lausus Sreckovic.

Asi läks lausa nii hulluks, et sekkuma pidi Crvena Zvezda juhtkond. «Mul paluti paaril korral lahkuda, sest tekitasin väljakul olnud mängijates segadust. Nad olid tulnud ise paluma, et mind ära saadetaks, sest väitsid, et ei suuda mängule keskenduda,» väitis naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles