Ecclestone: Hamilton sobib paremini vormel-1 sarja maailmameistriks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (paremal) on kuulsusega harjunud.
Lewis Hamilton (paremal) on kuulsusega harjunud. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone avaldas arvamust, et vormel-1 sarjale oleks kasulikum, kui tänavu tuleks maailmameistriks britt Lewis Hamilton.

MM-tiitli konkurentsis on veel vaid Mercedese piloodid Hamilton ja Nico Rosberg ja kaks etappi enne hooaja lõppu on Hamiltoni edumaa tiimikaaslase ees 24 silma. Hooaja viimasel etapil lähevad teatavasti jagamisele topeltpunktid.

«Ma arvasin hooaja eel, et Nico tuleb maailmameistriks. Arvasin, et see sobiks meeskonnale paremini. Arvasin ka ise, et see oleks sarjale kasulikum, kui võitjaks tuleb mees, kes oskab rääkida mitut võõrkeelt,» muljetas Ecclestone. «Arvasin, et sakslasest piloot saab Saksamaa meeskonnalt võitmiseks rohkem tuge. Seega olin kindel, et Nico võidab.»

«Omades mõtetes arvasin ma siiski, et Lewis oleks hea maailmameister. Ta on ülemaailmselt Nicost kuulsam. Seega oleks ta meie spordiala seisukohast parem maailmameister. USAs teab 80 protsenti inimestest Lewis Hamiltoni ja maailmas on sama seis. Suurem osa inimesi ei ole Nicost midagi kuulnud. Seega oleks Lewis parem maailmameister,» võttis Ecclestone asja kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles